شامی با سبزی
مواد لازم
گوشت مغزران بی استخوان گوسفندی= نیم کیلو
سبزی شامل جعفری، تره، گشنیز، نعناع و ترخان= 750گرم
تخم مرغ= 4 3 عدد
پیاز متوسط= 2 عدد
ماست =1قاشق سوپخوری
جوش شیرین=1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل= به مقدار کافی
️طرزتهیه
گوشت را با پیاز و 2 لیوان آب می گذاریم با شعله ملایم پخته شود سبزی خرد شده را به گوشت تقریباً پخته اضافه می کنیم تا سبزی همراه با گوشت پخته و آب آنها کشیده شود مخلوط گوشت و سبزی را پس از کمی خنک شدن چرخ می کنیم سپس تخم مرغ ، ماست ، جوش شیرین ، نمک و فلفل را به مایه گوشت اضافه کرده و مایه شامی را خوب ورز می دهیم تا مایه خاصیت چسبندگی پیدا کند بعد خمیر را به شکل گلوله های کوچک در آورده ، سپس آنها را در کف دست پهن کرده و در روغن تقریباً زیاد سرخ می کنیم و در دیس می چینیم و دور دیس را با گوجه فرنگی و سبزیجات تزیین می کنیم
اضافه کردن نظر