کمپوت هلو
مواد لازم
هلوی سفت و بدون لک یک کیلو
شکر ۲۵۰ گرم (یعنی همان یک لیوان)
آب ۲ لیوان
طرز تهیه
ابتدا باید هلوها را شسته، آنها را نصف کرده و هسته آن را خارج کرده سپس پوست آنها را جدا کنید اگر این میوه رسیده باشد به راحتی پوست گرفته می شود، اما اگر پوست شان راحت گرفته نشد، شما می توانید، کامل آنها را یک بار در آب جوش انداخته و فوری آنها را در آب سرد فرو کنید در این صورت پوست آنها به راحتی جدا می شود در مرحله بعد آب و شکر را مخلوط نموده و روی شعله گاز بگذارید وقتی شکر ها کاملا در آب حل شد قطعات میوه را به شربت اضافه کنید
بعد از چند جوش آنها را از روی شعله برداشته و مراقب باشید که هلو ها له نشوند، چرا که این میوه بسیار حساس بوده و سریع له می شود
اضافه کردن نظر