مربا شقاقل
مواد لازم
شقاقل 1 کیلو
شکر 1 کیلو
هل به میزان کافی
گلاب به میزان کافی
آب
مراحل
شقاقل را بشوئید و دو روز در آب سرد خیس کنید هر روز سه بار آب آن را تعویض کنید
پوست شقاقل را با چاقو پاک کنید در قابلمه ی بزرگی آب را جوش بیاورید و شقاقل ها را به مدت 1 ساعت درون آن بجوشانید آب قابلمه را عوض کنید و مجددا 1 ساعت دیگر بجوشانید تا خوب پخته شوند
شقاقل ها را مجددا به مدت دو روز در آب سرد بخیسانید و هر روز سه بار آبش را عوض کنید
یک قابلمه را روی حرارت قرار دهید و شکر را در آن بریزید به میزانی که آب تقریبا 3 سانتی متر روی شکر را بگیرد در قابلمه آب ریخته و شکر را بجوشانید شقاقل را از آب بیرون آورده و در محلول شکر بریزید مربا باید تقریبا 1 ساعت و نیم الی 2 ساعت بجوشد در جوش های آخر هل و گلاب را اضافه کنید
اضافه کردن نظر