بیسکویت کره ای
مواد لازم
️300 گرم آرد
️100 گرم شکر
️1 عدد تخم مرغ
️150 گرم کره
️نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر
️یک چهارم قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه
آرد بکینگ پودر نمک رو الک میکنیم
کره که در دمای محیط سرد شده + تخم مرغ رو اضافه میکنیم و با دست قشنگ ورز میدیم یه ۳دقیقه باید ورز بدین که خمیر یک دست بشه
حدود ۱ساعت به خمیر استراحت میدیم سپس به توپک های کوچیک اندازه گردو تقسیم میکنیم
داخلشون میتونید شکلات یا خرما یا مغز یا هر چیز دیگه بزارید گرد کنید خیلی کم فشار بدین تا کمی صاف شن خالی خالیش هم خوب میشه
من نصفش رو خرما گذاشتم نصفش رو شکلات
تو دمای 180درجه حدود 15دقیقه بپزین تا کمی روش طلایی بشه
اضافه کردن نظر