بسراغ
ارد دو یا سه لیوان
تخم مرغ دو عدد
شیر یک لیوان
روغن نصف لیوان
شکر یک لیوان
بکینک پودریک قاشق غذا خوری
اول تخم مرغ هارو میشکونی توی یه ظرف بعدشیر وروغن وشکر رو بهش اضافه کن بعد خوب هم بزن بعد ارد وبکینگ پودر رو با هم مخلوط کن بعد همون شیرو مواد لازمو که باهم قاطی کردی کم کم به اردت اضافه کن خوب ورزش بده نباید به دستت بچسبه باید خمیرت حالت تردی داشته باشه نه مثل خمیر پیتزا یا نون بعد وقتی خوب ورزش دادی برای یک ساعت بزارش توی دمای اشپز خونت که یه کم استراحت کنه بعد از استراحت برای خودت چونه های کوچولو موچولو وردار با ابکشی که برنجوباهاش ابکش میکنی طرح بنداز توی یه تابه یک لیوان روغن بریز نزار خیلی داغ بشه که وقتی خمیر هاتو میندازی توش داخلش خام بمونه عجله نکن زیرشو کم کن یواش یواش شروع به سرخ کردنشون کن بعدم یه چایی داغ دپش کنارش بخورید نوش جان کنید
اضافه کردن نظر