کراکر نمکی
آرد ٣۰۰ گرم نمک ۱ ٢ قاشق چ شکر ۱ قاشق غ بیکینگ پودر ٢ قاشق چ کره ٧۵ گرم روغن مایع ٢ قاشق غ آب خنک یخچالی ٢ ٣ پیمانه کره و نمک برای رومال
آرد و بیکینگ پودر رو با هم الک کنید نمک و شکر و کره ی سرد مکعبی خرد شده رو اضافه کنید و با نوک انگشت ماساژ بدید تا به شکل پودر سوخاری بشه روغن مایعو اضافه کنید و بالیسک به خورد مواد بدید آب خنک رو از یخچال خارج کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و همزمان با لیسک مخلوط کنید تا خمیری و یکدست بشه حالا برای ۱۰ دقیقه خمیر رو با کیسه فریزر داخل یخچال بگذارید فر رو با دمای ۱٧۵ درجه روشن کنید روی یک کاغذ روغنی کمی آرد بپاشید و خمیر رو روش بزارید و روی اون هم کمی آرد بپاشید تا جایی که ممکنه نازک , با وردنه خمیر رو باز کنید با چنگال کل سطحو مرتب سوراخ بزنید تا درحین پخت , پف نکنن و بعد با کاتر مناسب قالب بزنید با کمک کاغذ روغنی زیرشون , دونه دونه اونها رو بردارید و داخل سینی فر که با کاغذ روغنی پوشوندید , بچینید برای ٢۰ دقیقه بپزید تا زیرشون طلایی بشه و بعد روشون رو گریل بدید بعد از خارج کردن از فر , فوری به کمک قلم آشپزی روشون کره بمالید
اضافه کردن نظر