اش دوغ تبریزی
• تعداد 4 نفر
• زمان تهیه و پخت 2 ساعت
مواد لازم
• نیم کیلو سبزی پاک کرده (تره و شوید)
• ۴ لیتر دوغ
• 6 پیمانه برنج
• ۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده
• یک پیمانه نخود
• نعنا و پیاز داغ
• نمک و زردچوبه
روش تهیه
گوشت چرخ کرده را با پیاز و نمک و زردچوبه ورز می دهیم و به صورت قلقلی در می آوریم برنج را در آب در قابلمه ای جداگانه تا اندازه ای می پزیم که له شود
نخود را در قابلمه دیگری بپزید گوشت های قلقلی و دوغ را در برنج بریزید و مدام هم بزنید اگر هم نزنید، دوغ گلوله می شود و به اصطلاح می بُرد پس از اینکه جوش آمد، سبزی، نعناداغ و پیاز داغ را اضافه کنید 15 دقیقه بعد از ریختن سبزی، آش آماده است
اضافه کردن نظر