سوپ پیازچه
مواد اصل
آب مرغ۱ لیوان
پیازچه۲۰۰ گرم
قارچ۱۵۰ گرم
هویج۲ عدد
جو (پرک)۱ ۵ پیمانه
شیر۱ لیوان
خامه ۳ قاشق سوپ خوری
آبلیمو به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا جو را به همراه آب مرغ وچند لیوان آب روی حرارت مناسب بگذارید تا بجوشد، سپس هویج ها را رنده درشت کرده و به آن اضافه می کنیم
در انتها قارچ ها و پیازچه های خرد شده را به همراه نمک و زردچوبه به سوپ اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد، آن گاه شیر را اضافه كنید و پس از ۵ دقیقه كه شیر جوش آمد زیر غذا را خاموش كنید
حالا مقداری از آب سوپ را جدا كرده و به همراه خامه خوب بزنید و بعد آن را به غذا اضافه كنید سوپ را در ظرف مناسب کشیده و در صورت تمایل آبلیمو را به آن اضافه می کنیم
اضافه کردن نظر