کیک خرمایی
مواد اصلی
خرما۳۰ عدد
آرد۲ پیمانه
شکر۳ ۴ پیمانه
روغن مایع۳ ۴ پیمانه
بیکینگ پودر۱ قاشق چای خوری
دارچین۱ قاشق چای خوری
گردو خردشده۱ ۲ پیمانه
آب جوش۱ پیمانه
تخم مرغ۲ عدد
وانیل۱ ۴ قاشق چای خوری
طرز تهیه
ابتدا پوست و هسته خرما ها را گرفته، با آب جوش مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم میگذاریم تا بپزد سپس اجازه میدهیم خنک شود
تخم مرغ، شکر، دارچین و وانیل را با همزن میزنیم تا کرمی و کشدار شود سپس روغن را افزوده و کمی دیگر هم میزنیم
خرما و گردو را اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم، در آخر آرد و بیکینگ پودر را ریخته و هم میزنیم تا مایه یکدست شود
مایه کیک را داخل قالب مناسب ریخته در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه میگذاریم تا بپزد
اضافه کردن نظر