خامه پاره
اب ۱لیوان
شکر ۱لیوان
ابلیمو چندقطره
مواد شهدرا یک ربع میجوشانیم وکنارمیگذاریم تا کاملا سردشود
خامه ۱پاکت معادل۲۰۰گرم
روغن مایع ۱لیوان
جوش شیرین ۱ق چ
آرد به مقدار کافی حدود۴لیوان
تمام موادراباهم مخلوط میکنیم تا جایی که خمیر سفت ولطیف شود و به اندازه گردو کف دست گوله کرده ودر سینی میچینیم و ۲۵ دقیقه در فر 180ددجه از قبل داغ شده میگذاریم و بعدازپخت روی شیرینی داغ ، شهد سرد میریزیم وبا پودر پسته تزیین میکنیم تردو خوشمزه میشه
برای خوشمزه تر شدن میتونید به شهد گلاب و به مواد خمیرکمی هل هم اضافه کنید
اضافه کردن نظر