سس روی پنکیک
مواد لازم
شکر ۵۰۰ گرم
آب ۳ لیوان و ۲ قاشق
لیمو ترش بزرگ ۱ عدد
طرز تهیه
۱۰۰ گرم از شکر را در قابلمه ای بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید ۲ قاشق آب روی آن بریزید و آن را مداوم هم بزنید تا شکر ذوب شده و کاراملی رنگ شود حالا ۳ لیوان آب جوش را آرام آرام به محتویات قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا مایع یکنواخت شود
سپس باقی شکر را درون قابلمه بریزید و آنقدر آن را هم بزنید تا شکر آب حل شود و مایع شربت غلیظ شود لیمو ترش را به ۴ قسمت تقسیم کنید و ۲ قسمت آن را درسته در قابلمه بیندازید و قابلمه را ۴۵ دقیقه روی حرارت کم رها کنید تا کمی جا بیفتد پس از این مدت لیموها را دربیاورید و شربت را در یک بطری شیشه ای مانند بطری عسل صاف کنید و بریزید
منتظر شوید تا شربت طلائی کمی خنک شود سپس می توانید آن را در جای خنک نگهداری کنید خواهی دید که شربت غلظتی مانند غلظت عسل دارد
اضافه کردن نظر