شوید قرمه
شوید نیمکیلوپاک کرده
۲۰۰ گرم گشنیز، جعفری، تره وچندشاخه شنبلیله
مرغ یاگوشت حدود۳۰۰گرم
لوبیاچشم بلبلی یالوبیاقرمزبه میزان دلخواه
پیازیک عددمتوسط
لیموعمانی سه عدد
نمک، فلفل وزردچوبه به میزان لازم
سبزیها روریز خردکرده وسرخ میکنیم چون شویدزودترازسبزیهای دیگه سرخ میشه وزمان زیادی نمیبره جداگانه سرخش می کنیم
لوبیاروکه ازقبل خیس کردیم به مدت دو سه دقیقه می جوشانیم وآبکشی می کنیم
پیاز رو ریزخردمیکنیم وبه همراه روغن و زردچوبه تفت میدیم تاسبک و کمی طلایی بشه گوشت و یا مرغ رو بهش اضافه کرده و تفت میدیم لوبیا رو هم اضافه کرده و حدود یک دقیقه دیگر تفت میدیم اگر با مرغ درست می کنیم همین ابتدا نمک و فلفلش رو اندازه می کنیم و اگر با گوشت بود بیست دقیقه آخر پخت نمک رو اضافه می کنیم
سبزی سرخ شده رو به همراه حدود سه یا چهار لیوان آب به گوشت یا مرغ اضافه می کنیم، وقتی جوشید شعله رو ملایم کرده وبعداز یک ربع لیموها رو اضافه می کنیم واجازه میدیم حدود سه ساعت آروم بپزه وبه روغن بیوفته
اضافه کردن نظر