سئو
برزگران/a>
تبلیغات
طراحی سایت
خشکشویی
تصفیه آب

پاناکوتا مواد لازم شی

پاناکوتا

مواد لازم
شیر سه پیمانه
شکر ۹ ق غ،خامه ۱۵۰ گرم
پودر ژلاتین دو ق غ،آب سرد ۱ ۴ پیمانه
وانیل ۱ ۸ ق چ،پودر کاکائو دو ق غ چ
شکلات تخته ای ،پودر نسکافه یک بسته
طرز تهیه
ژلاتین رو روی آب سرد بریزید تا اسفنجی بشه بعد روی بخار کتری گذاشته تا حل بشه شیر رو با شکر مخلوط میکنیم روی حرارت میذاریم تا شکر توی شیر حل بشه بعد از روی حرارت بردارید خامه رو توی ظرفی ریخته روی بخار کتری بذارید تا باز بشه و گرم بشه بعد دو قاشق از شیر داغ رو توی خامه بریزید و هم بزنید بعد کل خامه رو به شیر اضافه کنید و مخلوط کنید حالا ژلاتین حل شده رو اضافه کنید و هم برنید مواد رو به سه قسمت تقسیم کنید به یکی وانیل به دومی پودر کاکائو و یه تکه شکلات تخته ای توش رنده کنید به سومی هم یه بسته پودر نسکافه اضافه میکنید بعد قالب رو‌چرب میکنید و یک لایه رو میریزید تو یخچال میذارید تا نیم بند بشه بعد لایه دوم رو ریخته دوباره تو یخچال میذاریم نیم بند ک شد لایه آخر رو میریزیم چهار تا پنج ساعت تو یخچال میذاریم تا ببنده

آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی

اضافه کردن نظر

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.