شیرینی قیطونی
روغن جامد ۱۰۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
آرد نخودچی ۷۰ گرم
آرد سفید ۱۳۰ گرم
پودر هل یک چهارم قاشق چایخوری
پودر زنجبیل نصف قاشق چایخوری
مخلوط گلاب و آب نصف لیوان
پودر نارگیل و کنجد به میزان لازم
ابتدا پودر قند،روغن،پودر هل و زنجبیل را با همزن برقی زدم تا پوک و حجیم شود حالا آرد نخود چی را اضافه کردم ودر نهایت آرد سفید را کم کم اضافه کردم و با نوک انگشت آرام آرام ورز دادم تا خمیر منسجمی به دست اومد(نباید زیاد ورز داد چون به روغن میفته و بافت شیرینی خراب میشه)بعد از خمیر گلوله هایی کوچکتر از گردو برداشتم و در دست گرد کردم و در مخلوط آب و گلاب گذاشتم و سپس در کنجد و پودر نارگیل غلطوندم
حالا در سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتم چیدم و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه گذاشتم تا بپزه
اضافه کردن نظر