مربای به خونگی
طرزتهیه
بعد از اينكه بِه رو خوب شستم، به اندازه دلخواهم خوردش میکنم،به ازاى هر كيلو بِه، بين هشتصد تا نهصد گرم بسته به ترش و شيريني بِه شكر اضافه ميكنم و داخلش آب ميريزم تا روي بِه رو بگيره و بعد روی شعله ميزارم،وقتی که جوش اومد شعله رو کم میکنم و درش رو میزارم و زمان ميدم بپزه و قوام بياد فرايند پخت مرباي به طولانيه
میزان غلظت آب مربا وهمینطور ميزان شیرینیش رو در طول پخت تست ميكنم،يكساعت پاياني يك قاشق آبليمو به ازاي هر كيلو بِه اضافه ميكنم و دَم كنى ميزارم و مربا رو دَم میکنم که رنگ مربا براق وخوشرنگ
سفره آرایی
دلنوشته
اضافه کردن نظر