مربای آجیل
برای درست کردن مربای آجیل مغز آجیل خام (پسته،بادام،بادام هندی،گردو بدون پوست) را داخل شربت خنک می ریزیم و چند روزی داخل یخچال می گذاریم تا شربت به خورد آجیل ها بره
برای طعم مربا میتوان کمی مربای زنجبیل بهش اضافه کرد
یا مربای پوست نارنج ،بالنگ، کدو حلوایی ریز خرد کرد و باهاش مخلوط کرد
تصویر اول مربای آجیل همراه با مربای نارنج ،بالنگ خرد شده هست
تصویر دوم مربای آجیل همراه با مربای زنجبیل و نارنج هست و زیرش مربای کدوحلوایی
تصویر سوم مربای آجیل با نارنج داخل مربای پوست لیمو ترش
تصویر آخر مربای آجیل همراه با مربای کدو حلوایی خرد شده هست
اندازه شربت
برای ۳ لیوان شکر ۲ لیوان آب نیاز هست و کمی وانیل
نیازی نیست آجیل داخل مربا بجوشه اگه این کار رو بکنین یا اگه شربت داغ باشه رنگ آجیل ها تغییر میکنه
آجیل ها بعد اینکه شربت به خوردشون بره نرم میشن اصلا سفت نیستن
برای نگهداری طولانی مدت حتما داخل فریزر نگه دارین
آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی
اضافه کردن نظر