حلوا خامه
آرد قنادی 200 گرم ( یک و نیم پیمانه ریختم )
شكر 140 گرم ( دو سوم پیمانه ریختم ) كره 50 گرم
خامه صبحانه 75 گرم
روغن مايع 90 میلی لیتر ( یک چهارم پیمانه ریختم ) آب دو سوم پیمانه زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری
گلاب 1 4پیمانه
هل 1 4قاشق چایخوری
طرز تهیه در تابهاي روغن مايع و كره را ريخته و روي حرارت قرار ميدهيم، كمي كه با هم مخلوط شدند خامه را افزوده و مخلوط ميكنيم آرد را در كاسهاي الك كرده، سپس به يك باره همراه پودر هل به مواد تابه اضافه و سريع مخلوط ميكنيم بهتر اين كه با پشت قاشق چوبي به مخلوط كردن ادامه دهيم تا گلولههاي آرد كاملا باز شوند، سپس حرارت را ملايم كرده و به همزدن ادامه ميدهيم تا آرد در مخلوط خامه، روغن و كره سرخ شود ( حدود یک ربع تفت دادم ) وقتي بوي آرد سرخ شده بلند شد و كمي رنگ آن برگشت از رو حرارت برمیداریم شهد حلوا را کم کم همراه با زعفران اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعدم گهواره میکنیم طرز تهيه شربت يا شهد شكر و آب و گلاب را روي حرارت قرار داده تا شكر حل شود در حد حل شدن کافیه
اضافه کردن نظر