گندم باقالی
البته با اش دندونی کمی فرق داره چون حبوبات کمتری داره خب برا درست کردنش سه لیوان گندم رو بزارید شب تا صبح تو اب تا خوب خیس بخوره، گندم ،لوبیا چیتی یه پیاز کوچیک خام خورد شده و کمی زردچوبه و نمک و اب ویابهتر اب قلم بزارید تاسه چهار ساعت با شعله کم حسابی گندم بپزه و نرم بشه،یه ساعت اخر یه پیازو سرخ کنین و بهش اصافه کنین و نمک و فلفل و انداره کنین و سرو کنین، فرق این خوشمزه جان با آش دندونی اینه که توش نخود نداره حتما توش اب قلم یا گوشت ابگوشتی گوسفندی که استخوان داره بریزید
اضافه کردن نظر