پیتزا با نان همبرگر
داخل نون همبرگر رو خالی کردم دوحبه سیر با کره و جعفری تازه خرد شده مخلوط کردم کف و دیواره های نون رو آغشته به مخلوط سیر و کره کردم بعد سس مخصوص گوجه با یک قاشق سس مایونز مالیدم پنیر پیتزا ریختم بعد مواد پیتزا رو ریختم سپس روش مابقی پنیر پیتزا رو گذاشتم
برای کشدار شدن پیتزا از ترکیب چند تا پنیر استفاده کردم پنیر موزرلا و گودا و پارمزان
سپس داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت بیست دقیقه گذاشتم نون همبرگر حسابی برشته و خوشمزه شده بود اما خشک نبود خیالتون راحت اگه نمیخواین نونتون برشته بشه روش فویل سوراخ سوراخ شده بکشید وقتی پنیر آب شد فویل رو بردارید و از بالا چند دقیقه گریل کنید اگه از مرغ یا گوشت یا قارچ داخلش استفاده میکنید بهتره قبلش تفت داده باشید
آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی
اضافه کردن نظر