شيرينی کسترد پرتقالی
مواد لازم
آرد ۲۰۰گرم
پودر کاسترد ۵۰گرم
كره ۱۶۰گرم
پودرشكر ۵۰گرم
نمك ۱پنس
بكينگ پودر ١قاشق چای خوری
رنده پوست پرتقال ۱ ۵قاشق چای خوری
آب پرتقال ۱قاشق سوپخوری
وانيل ۱ ۴ قاشق چای خوری
اسانس پرتقال به دلخواه ۳ ۴قطره
طرز تهیه
كره و پودر شكر را با همزن برقی مخلوط كنيد
مواد خشک را به همراه اسانسها اضافه و مواد را خمير كنيد
از خمير به اندازه يك قاشق چايخوری برداشته و در دست گرد و رويش را با پشت چنگال ویا به دلخواه نقش دیگر بياندازيد و در سينی فر چيده
در فرگرم ۱۸۰درجه به مدت تقريبی ۱۵ دقيقه قرار دهيد
شيرينی را از فر بيرون آورده و اجازه دهيد تا شيرينی ها خنک شود
اگر دوست داشتید شيرينی را تا نيمه در شكلات ذوب شده بزنيد و پودر پسته را رويش بريزيد و بگذاريد روی كاغذ روغنی تا كاملا خشک شود
آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی
اضافه کردن نظر