ترافل تافی فندقی
شکلات ۲۸۰ گرم
خامه ۱ ۳ پیمانه
نوتلا ۳ ۴ پیمانه
کره آب شده ۲ ق غ
تافی ۲۰ عدد
فندق خرد شده ۱ ۴ پیمانه
شکلات آب شده ۱ پیمانه
خامه را روی حرارت گذاشته تا گرم شود شکلات ها را خرد کرده در کاسه ای ریخته خامه داغ را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکلاتها آب شود نوتلا و کره را اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید روی آن را با نایلون پوشانده و یک ساعت در یخچال گذاشته تافیها را گرد کرده به اندازه یک قاشق از مواد شکلاتی برداشته با یک عدد تافی در دست رول کنید به طوری که تافی در وسط قرار گیرد ترافل را در پودر کاکائو و فندق خرد شده بغلطانید و دو ساعت در یخچال گذاشته ترافلها را پس از این مدت در شکلات آب شده زده دوباره روی آن فندق خرد شده بپاشید و در یخچال گذاشته تا ببندد
️ ️ ️
اضافه کردن نظر