آش شلغم
مواد لازم
شلغم نگینی درشت خردشده 4 عدد
عدس یا ماش یا هردو نصف پیمانه
برنج 1 پیمانه
پیاز 1 عدد
گوشت چرخکرده 250 گرم(برای کوفته ریزه)
آب گوشت دو لیوان
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
آب 8 لیوان
کشک به میزان لازم
نعناع داغ و پیازداغ برای تزیین
اسفناج، گشنیز، تره (سبزی آش) نیم کیلو
ماش رو چند ساعت قبل خیس میکنیم و چند بار آبشو عوض میکنیم بعد با عدس و آب گوشت یا قلم میزاریم تا بپزه تقریبا که پخته شد برنج نیم دونه ( من برنج معمولی استفاده کردم ) و نمک و ادویه موردنظر رو اضافه میکنیم و سپس شلغم ها رو مکعبی کوچیک خرد میکنیم و به اش اضافه میکنیم در آخر هم سبزی آش رو میریزیم و میزاریم تا آش جا بیفته با نعناع داغ و کشک و پیازداغ فراوان میل کنین این اش رو با آبغوره هم میتونین میل کنین و داخلش میتونین کوفته ریزه هم اضافه کنین
اضافه کردن نظر