کاپ کیک برفی ️ ️ ️
آرد ۱۱۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ ق چ
جوش شیرین ۱ ق چ
کره ۱۵۰ گرم
شکر ۶۰ گرم
عصاره وانیل ۴ ق چ
تخم مرغ ۱ عدد
روغن ۴۰ میلی لیتر
شیر ۷۰ میلی لیتر
آجیل خرد شده ۳۰ گرم
پودر شکر ۳۰۰ گرم
خامه ۴۰ میلی لیتر
در کاسه ای آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین را با هم الک کنید
۳۰ گرم از کره را با شکر با هم زن بزنید با ۲ ق چ عصاره وانیل و تخم مرغ و روغن با هم زن بزنید آرد را کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید شیر را اضافه کنید در آخر خرده آجیل را اضافه کنید قالبهای مافین را کاغذ روغنی انداخته و با خمیر ۳ ۴ از آنها را پر کنید به مدت ۲۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد تا زمانی که طلایی شوند بپزید
مابقی کره را با پودر شکر کم کم اضافه کنید و با هم زن بزنید تا پوک شود عصاره وانیل و خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا فرم بگیرد و پوک شود رویکاپ کیکها را تزیین کنید و با پودرنارگیل و بیسکوییت تزیین کنید
️ ️ ️
اضافه کردن نظر