خورش آلو زرشک
طرز تهیه
یه لیوان آلو و چهار ق زرشک رو از یک ساعت قبل خیس کردم دو تا پیاز متوسط رو خلالی خرد و نیمه سرخ کردم سینه مرغ رو تیکه و بهش اصافه کردم و با کمی زردچوبه تفت دادم بعد دو ق غ رب اضافه کردم و تفت دادم آلو و زرشک رو به همراه چهار لیوان آب بهش اضافه کردم و اجازه دادم خورش خوب جابیفته و یه آب غلیظ ازش بمونه یک ربع آخر پخت هم مقداری زعفران دم کرده و نمک بهش اضافه کردم
موقع سرو هم اگه دوس داشتید کمی زرشک رو جدا سرخ کرده و روی خورش بریزید
آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی
اضافه کردن نظر