دسر کیوی
مواد لازم
ژله کیوی یا لیمو نعناع(سبز) دو عدد
ژله آلوورا دو عدد
شیر یک لیوان
خامه صبحانه نصف بسته
پودر ژلاتین دو غ چ
کیوی و توت فرنگی به میزان لازم
طرز تهیه
خب اول یک و نصف ژله کیوی رو توی یک و نصفی لیوان لیوان آب جوش حل کنین و بهش یک لیوان آب یخخخخ اضافه کنین، به مدت دو ساعت داخل یخچال باشه
کیوی رو پوست بگیرین و کات کنین روی ژله سبز بسته شده بچینین
نصف ژله باقی مونده از کیوی رو با نصف آب جوش و نصف لیوان آب یخ آماده کنین و آهسته روی کیوی ها بریزین و دوباره بذارین داخل یخچال تا ببنده
برای لایه شیری ، شیر رو گرم کنین و بهش پودر ژله الوورا رو اضافه و مخلوط کنین بهش خامه رو اضافه کنین و پودر ژلاتین بن ماری شده
پودر ژلاتین باعث سفت تر شدن و خوش فرم شدن میشه ، حرارت خاموش کنین و بهش یک و نیم لیوان آب یخ اضافه کنین، یا شیر خنک
بذارین کاملا مواد شیری خنک بشه تو این فاصله ژله قبلی رو از یخچال بیرون بذارین تا هم دما با محیط بشه سپس لایه شیری خنک روش بریزین و دو ساعت داخل یخچال بذارین
آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی
اضافه کردن نظر