مرغ شکم پر اسفناجی
سینه مرغ بدون استخوان ۲ عدد
اسفناج ۱۰۰ گرم(اندازه دو تا مشت)
قارچ ۵ عدد
پنیر لبنه ۲ ق غ
سیر ۲ حبه
پنیر موزارلا ۲ ق غ
طرز تهيه
خوووب اول مرغ بشورید بعد به صورت افقی وسط مرغ از طول با چاقو یه برش نسبتا عمیق بزنید بعد با یه دونه پیاز و نمک فلفل سیاه ، آبلیمو ، ۳ قاشق روغن زیتون به مدت حداقل ۱ ساعت مرینیت کنید
تو این فاصله میتونید مواد داخل مرغتون آماده کنید اسفناجتون درشت خرد کنید و در حد یکی دو دقیقه تفت بدید که سبک بشه ولی رنگ سبزش حفظ بشه بعد دو حبه سیر رنده شده رو به همراه قارچتون (قارچ هارو ریز و نگینی خرد کنید) اضافه کنید ۱ دقیقه دیگه با شعله زیاد تفت بدید بعد پنیر هاتون و فلفل سیاه اضافه کنید دو سه تا هم بزنید که قشنگ مخلوط شه و زیرش خاموش کنید بزارید کنار تا خنک بشه
از موادتون وسط مرغ هارو پر کنید در حدی که بیرون نزنه و در آخر روی سینه هارو با محلول کره و زعفران آغشته کنید بزارید به مدت ۴۵ دقیقه با درجه ۱۸۰ تو فر
آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی
اضافه کردن نظر