پلو کباب محلی
مواد لازم
گوشت فیله یا راسته گوسفندی 600 گرم
برنج محلی 4 پیمانه
پیاز متوسط 1 عدد
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
ابتدا گوشت را به قطعات مناسب کبابی برش می دهیم
آن را در پیاز رنده شده و فلفل به مدت 5 6 ساعت در پخچال می گذاریم
سپس آن را نمک زده و به سیخ می زنیم و روی شعله ملایم کباب می کنیم
برنج را نیز شسته با یک قاشق نمک در آب خیس می کنیم
پس از نیم ساعت آب آن را دور ریخته مجددا 2 پیمانه آب به آن اضافه کرده با کمی روغن و نمک به آن اضافه کرده و می گذاریم تا آب آن کشیده شود
سپس برنج را دم کرده و به مدت 45 دقیقه اجازه می دهیم تا دم بکشد
آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی
اضافه کردن نظر