سئو
برزگران/a>
تبلیغات
طراحی سایت
خشکشویی
تصفیه آب

پنینی مرغ کاری مرغ رو بذا

پنینی مرغ کاری

مرغ رو بذارین بپزه و بعد از پختن با کمی پودر پیاز و ادویه کاری و نمک و فلفل تفت بدید تا مزه ادویه کاری بیداد کنه
هویج و سیب زمینی رو خلالی سرخ کنید و با قارچ خرد شده تفت بدید تا آب قارچ حسابی کشیده بشه و با سیب زمینا و اینا یکم بپزه و نون همبرگر یا نون باگت یا نون تست رو بردارید و یکم سس روش بزنید و یه لایه پنیر گودا یا چدار به سلیقه خودتون بذارید و خیلی کم موزارلا و بعد از تکه های مرغتون و سبزیجاتتون بچینید روش و اگر دوست داشتید شوید تازه یا جعفری تازه بذارید و دوباره پنیر و بعد لایه اخر نون رو بذارید و بفرستیدش تو دستگاه ساندویچ ساز (باید از صفحه گریلش استفاده کنید) و وقتی حسابی گرم شد و پنیراش حال اومد در بیارید و برش بزنید و وقتی خواستید گاز بزنید و بخورید جای منو خالی کنید

آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی

اضافه کردن نظر

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.