بروکلی های انگشتی
مواد لازم
۳۴۰ گرم بروکلی خام
۱ عدد تخم مرغ بزرگ
۱ ۴ پیاز سفید یا زرد خرد شده
۱ ۳ کاپ پنیر چدار رنده ریز شده
۲ ۳ کاپ ارد سوخاری یا خرده نان خشک شده
۲ ق غ جعفری یا گشنیز خرد شده
۱ ۲ ق چ نمک
۱ ۲ ق چ فلفل
طرز تهیه
فر رو روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید سینی رو چرب کنید یا کاغذ نسوز بندازید براکلی رو در اب جوش به مدت ۱ دقیقه بجوشونید و با شوک سریع در اب سرد با یخ بندازید که پروسه پختن متوقف بشه و کاملا ابکش کنید
بروکلی ها رو ریز خرد کنید و به همراه تخم مرغ، ارد سوخاری، گشنیز یا جعفری خرد شدت، پنیر چدار و نک و فلفل در یه کاسه خوب با دست هم بزنید
به اندازه یه گردو از مواد رو بر دارید و به شکل استوانه های کوچک در بیارید و توی سینی بچینید بعد هر چند تا اگر مواد به دستتون میچسبه کمی اب به دستتون بزنید تا راحتتر بتونین کار کنید
به مدت ۱۸ تا ۲۴ دقیقه در فر بزارید تا طلایی بشن
وسط پخت بروکلی انگشتیا رو بر گردونید تا هر دو طرف طلایی بشن
آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی
اضافه کردن نظر