بورک
خمیر یوفکا ۶ عدد
اسفناج یک کیلو
چرخ کرده ۱۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک ، فلفلسیاه
کره گیاهی ۱۰۰ گرم (برای داخل خمیر یوفکا)
اسفناج ها رو تمیز شسته و خرد کرده
پیاز و ریز خرد کرده با چرخ کرده تفت داده تا زمانی که آب چرخ کرده کشیده بشه نمک و فلفل اضافه میشه
اسفناج رو اضافه کرده و تا وقتی آب اسفناج کشیده بشه ، تفت داده میشه
از روی اجاق برداشته و میذاریم تا سرد شه
خمیر یوفکا رو باز کرده با کره آب شده چرب کرده و از مواد روی خمیر ریخته ، خمیر رو از وسط بریده و هر قسمت رو رول کرده به شکل گل می پیچیم
روی سینی که کاغذ روغنی پهن شده ، می ذاریم
یک عدد زرده تخم مرغ و دو ق غذا شیر و با هم مخلوط کرده به کمک فرچه روی بورک رومال می کنیم داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانی که روی بورک ها سرخ بشه،می پزیم
اضافه کردن نظر