بیسکاتی شکلاتی پسته ای
تخم مرغ 4 عدد به اضافه 1 عدد زرده
شکر 1 و 1 4پیمانه
وانیل 2 قاشق چایخوری
این مواد رو با سرعت بالای همزن برای 3 دقیقه مخلوط کنید تا مواد تقریبا 2 برابر و کرمی رنگ شوند سپس مواد خشک
آرد 2 پیمانه
پودر کاکائو 1 2پیمانه
بکینگ سودا (جوش شیرین)1 و 1 2 قاشق چایخوری
نمک 1 2 قاشق چایخوری با هم الک کرده و سپس با ترکیب تخم مرغ بوسیله لیسک مخلوط کنید (همزن نیازی نیست) و
1 و 1 4 پیمانه مغز پسته
1پیمانه شکلات چیپسی
با مواد مخلوط کرده (توجه کنید که غلظت مواد مثل غلظت مواد کیک میمونه )
میتونید مواد رو به دو بخش تقسیم کنید یا اگر سینی فرتون بزرگه همه مواد رو در سینی فری که کاغذ روغنی پهن کردید بریزید ولی سعی کنید مواد رو بصورت استوانه ایی بریزید و کمی روشو و اطرافش رو صاف کنید تا مرتب بشه سپس برای پخت اول در فر 180 درجه به مدت 35 دقیقه بپزید بعد از پخت اول 30 دقیقه استراحت دهید خنک شود و بعد بصورت لوف با فاصله 1 5 الی 2 سانت برش دهید و اجازه دهید برای 20 دقیقه دیگر در دمای 170 درجه بپزند و بعد از پخت اجازه دهید خنک شوند و سپس میل کنید
اضافه کردن نظر