تاک پلو
مواد لازم
برنج 3 پیمانه
برگ مو300 گرم
مرغ بدون استخوان 500 تا 600 گرم
پیاز 1 عدد
سویا سس1 قاشق غذاخوری
پودر خردل1 قاشق چایخوری
گرد لیمو عمانی1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
ادویه و زردچوبه به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
روغن به میزان لازم
دستور پخت
مرغ ها را به تکه های کوچک تقسیم کنید پیاز رو خرد کنید و روی مرغ بریزید پودر لیمو عمانی، پودر خردل و سویا سس و نمک و زعفران به مرغ اضافه کنید و بگذارید داخل یخچال برای حداقل ۱ ساعت بماند تا مزه دار شود
برگ موها را بشویید و خرد کنید و در یک قابلمه برای چند دقیقه بپزید و بعد آبکش کنید
آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی
اضافه کردن نظر