سئو
برزگران/a>
تبلیغات
طراحی سایت
خشکشویی
تصفیه آب

ترشِ شامی

ترشِ شامی

گوشت چرخ شده دویست گرم
پیار رنده شده ریز یک عدد متوسط آبگرفته شده
سیب زمینی یک عدد کوچیک رنده ریز و آبگرفته شده
دو قاشق جعفری خرد شده یک قاشق چوچاق خرد شده اگه ندارید جعفری خرد شده و یک شاخه نعناع بزنید
نمک و فلفل و زردچوبه مقداری
تخم مرغ یک عدد (بدون تخم مرغ هم میشه)
تمام مواد بالا رو مخلوط کنید و به هر اندازه که میخواید شکل بدید و داخل روغن سرخ کنید مثل کتلت
بریم سس این شامی ها رو درست کنیم
یک عدد پیاز متوسط رو خرد کنید و سرخ کنید اگه پیاز داغ دارید دو قاشق بریزید داخل قابلمه و دو قاشق رب گوجه با مقدار خیلی کم روغن تفت بدید تا خوشرنگ بشه یک و نیم لیوان آب بریزید تا بجوش بیاد وقتی جوش اومد نمک و فلفل رو اندازه کنید و نصف استکان آب نارنج بهش اضافه کنید یک ربع که آروم جوشید شامی های سرخ شده رو داخلش بریزید و ده دقیقه آروم بجوشه تا سس به خوردش بره برای کنارش گوجه و سیب زمینی سرخ شده قرار بدید و با یک کته نوش جون کنید
میتونید شامی های سرخ شده رو ده دقیقه مونده به سرو داخل سس بریزید

اضافه کردن نظر

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.