طرز تهیه
️شاید با دیدن مواد اولیه این حلوا، یاد حلوای آرد برنج بیفتید اما باید بگویم که شیوه آماده سازی این حلوا با حلوای آرد برنج فرق دارد و در نهایت شکل و طعم آن هم کاملاً متفاوت می شود
️* ابتدا آرد برنج، شکر و آب را در ظرفی ریخته و خوب هم زده تا مخلوط یکدستی حاصل شود
️* سپس آن را روی حرارت پایین قرار داده و هم بزنید تا آهسته آهسته مواد غلیظ شود
️* وقتی به غلظت ماست رسید، زعفران و گلاب را اضافه کنید
️* در اینجا می توانید مقداری خلال بادام و یا پسته را هم اضافه کنید (می توان خلال ها را از قبل به گلاب اضافه کرد تا در آن خیس بخورد)
اضافه کردن نظر