خوراک ران بوقلمون
یک عدد پیاز رو تفت بدید و بعد گوشت رو بهش اضافه کنید تا با هم سرخ بشن و بعد از سرخ شدن گوشت زردچوبه،ادویه کاری،فلفل، برگ بو،پودر تخم گشنیز رو به همراه سیر بهش اضافه کنید و بزارید تا کمی دیگه سرخ بشه و بعد آب رو به گوشت اضافه میکنیم تا جایی که روی گوشت رو بگیره و میزاریم برای یک ساعت و نیم با شعله ملایم آروم بپزه بعد از یک ساعت برگ بوهارو درمیاریم و یک قاشق غذاخوری رب رو سرخ میکنیم و به گوشت اضافه میکنیم و میزاریم برای یک ساعت و نیم دیگه بپزه، زمانی هم که آب گوشت غلیظ شد چوب دارچین و رعفرون رو بهش اضافه میکنیم من ۵ عدد فلفل سبز و نصف استکان غوره هم بهش اضافه کردم (شما اگه دوست داشتید بزنید ) اگه دوست داشتید میتونید در اواسط پخت گوشت بهش هویج و یا فلفل دلمه ای و یا کرفس هم اضافه کنید که من هویج رو تفت دادم و کنارش سرو کردم خیلی هم عالی شده بود بچه ها میتونید گوشت رو در کنار سبزی پلو دم کنید و یا جداگونه من به صورت جدا هر دو رو پختم اگه از زودپز استفاده میکنید مقدار آب رو کمتر بزارید بچه ها میازی نیست کاملا روی گوشت رو بگیره
اضافه کردن نظر