خورش هويج
پیاز فراوون رو با نمک و فلفل سیاه،زردچوبه ،ادویه کاری تفت میدم تا سبک وطلایی بشه،گوشت گوسفندی رو که کمی درشت خرد شده اضافه می کنم و تفت میدم،رب گوجه فرنگی اضافه می کنم و دوباره تفت میدم تا خامی رب گرفته بشه،میذارم تا گوشت با حرارت کم بپزه و یکساعت آخر آلو (منالوبخارا و الوچه اضافه کردم)اضافه می کنم و میذارم تا بپزه وخوب جا بیوفته،هویج رو که رشته ای کردم تو تابه با کره وروغن و زعفران تفت میدم و با حرارت کم ودرب بسته اجازه میدیم تا یکم بپزه،یک رب آخر هویج ها رو با نصف لیوان ابغوره و زعفرون به خورش اضافه می کنیم و میذاریم تا جا بیوفته
اضافه کردن نظر