خورش کنگر
مواد لازم
گوشت خورشی با تکه های بزرگ 400 گرم
کنگر پاک شده و سرخ شده 300 گرم
نعنا و جعفری خرد شده و سرخ شده 200 گرم
سبزی قرمه سبزی(سرخ شده) دو تا سه ق غذاخوری
پیاز بزرگ 1 عدد
روغن 3 قاشق سوپخوری
نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم
آبلیمو یا آبغوره ¼ پیمانه
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
طرز تهيه
پیاز را نگینی ریز خرد کنید قابلمه رو روی حرارت بذارید روغن را اضافه کنید پیاز را اضافه کرده و تفت بدید تا نرم و سبک بشه تکه های گوشت را اضافه کنید و تفت بدید رنگ گوشت که تغییر کرد مقداری زردچوبه به گوشت بزنید و رب رو اضافه کنید رب که تفت خورد ،1 و نیم لیتر آب جوشیده روی گوشت بریزید و اجازه بدید جوش بیاد، حرارت رو کم کنید تا گوشت با حرارت ملایم بپزه گوشت که نیم پز شد نعنا و جعفری سرخ شده ،سبزی قرمه و کنگر سرخ شده را اضافه کنید و هم بزنید،نمک و فلفل را اضافه کنید و بذارید خورش پخته و جا بیفته اواخر پخت آبغوره یا آبلیمو را هم اضافه کنید این خورش باید کم آب و کاملا جا افتاده باشد سپس در ظرف کشیده و همراه چلوی ساده یا کته سرو کنید
آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی
اضافه کردن نظر