خورش گوجه سبز
پیاز خرد شده رو تفت بدید ، وقتی پیاز سبک شد زردچوبه ، فلفل ها ، پودر سیر ، پودر کاری رو همراه با گوشت یا سینه مرغ خرد شده اضافه کنید ، با حرارت بالا گوشت و پیاز رو سرخ کنید تا گوشت تغییر رنگ بده و آبش کشیده بشه بعد به مقدار کافی آب اضافه کنید و صبر کنید تا گوشت نیم پز بشه
سبزی رو که شامل نعنا و جعفریه ( جعفری سه برابر نعنا ) رو جداگانه کمی تفت بدید
وقتی گوشت نیم پز شد سبزی رو اضافه کنید و در صورت نیاز به مقدار لازم آب بریزد و صبر کنید تا خورش بپزه
حدودا یک ساعت آخر پخت گوجه سبز ها رو به خورش اضافه کنید و نمک و چاشنی غذا رو اندازه کنید و صبر کنید تا خورش جا بیافته دقت کنید گوجه سبز ها له نشه
میتونید گوجه سبز ها رو فریز کنید و تو فصلی که دسترسی به گوجه سبز تازه ندارید برای درست کردن این خورش ازش استفاده کنید فقط دقت کنید از قبل گوجه سبزها رو از فریزر در بیارید و بریزید تو یک آبکش تا کاملا یخش باز بشه و بعد حدود یک ربع آخر پخت به خورش اضافه کنید
برای چاشنی این خورش از آبلیمو استفاده کنید
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
اضافه کردن نظر