دسر لیوانی
شیر 3 و نیم لیوان
آرد برنج ایرانی 3 و نیم ق غ خوری
شکر 3 و نیم ق غ خوری
گلاب 2 ق غ خوری
بیسکوییت ساقه طلایی
شیر و شکر و آرد برنج رو ریختم تو قابلمه و مرتب هم زدم در حدی که از حالت مایع در بیاد و یه کم ببنده بعد گلاب زدم و در حدی که رد قاشق روش بیفته هم زدم گذاشتم یه کم از داغی بیفته این بار بیسکوییت رو میکس نکردم با دست خورد کردم که تکه هاش درشت باشه پودر نشه بعد لایه لایه بیسکوییت و فرنی ریختم و گذاشتم یخچال
اضافه کردن نظر