دسر کارامل شیر عسلی
مواد لازم
پودر کرم کارامل ۱بسته
خامه ۲۰۰گرم
شیر ۳ پیمانه
شیرعسلی نصف قوطی
پودر کاکائو ۱ قاشق مربا خوری
پودر نسکافه ۱قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین۳قاشق غذا خوری
اب نصف لیوان
بیسکوییت پتی بور۱ بسته
طرز تهیه
ابتدا پودر ژلاتین را با نصف لیوان اب به صورت بن ماری اماده میکنیم وکنار میگذاریم شیر پودر کارامل رو درون ظرفی ریخته روی گاز میگزاریم ولی نجوشه فقط در حد گرم شدن
بیسکوییت وخامه پودر نسکافه پودر کاکائو و شیر عسلی رو در مخلوط کن ریخته ومخلوط میکنیم بعد مخلوط شیر کارامل رااضافه کرده ودر آخر پودر ژلاتین رااضافه کرده ودرون قالب ریخته ودر یخچال میگذاریم تا خوش رو ببنده
آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی
اضافه کردن نظر