سیر قلیه
میریم سراغ طرز تهیه
برگ تازه سیر رو خرد می کنیم برگ هارو به صورت دسته
توی دست می گیریم یا روی تخته به اندازه حدود نیم سانتی خردش می کنیم و بعد توی روغن سرخ می کنیم چند تکه مرغ
رو ابتدا دو طرفشو بهمراه زردچوبه تفت میدیم تا نیم سرخ بشه لپه خیس خورده رو بهش اضافه می کنیم تا تفت بخوره و خوشرنگ بشه حدود دولیوان آب جوش بسته به اندازه و مقدار خورشتمون بهش اضافه می کنیم و اجازه میدیم با شعله مناسب حدود نیم ساعتی بجوشه بعد برگ سیر سرخ شده رو توش میریزیم نمک و فلفلش رو اندازه می کنیم وقتی مرغ پخت و غذامون جا افتاد چندتا تخم مرغ رو کمی میزنیم و روی خورشت میریزیم ویا اگه دوست داشتین درسته بندازین این دیگه سلیقه ایه
برای چاشنی این غذا میتونید از آبلیمو، آب نارنج یا آبغوره استفاده کنید
بعضی سیر قلیه رو بدون لپه درست میکنن که این هم سلیقه ایه هرجور دوست دارین میتونین این غذارو طبخ کنین
نکته دیگه اینه که میتونین چند شاخه شوید تازه رو خرد و سرخ کنین و همراه برگ سیر بریزین توی سیر قلیه این کار سیرقلیه رو لعابدار میکنه من اینبار همین کارو کردم و فوق العاده از طعمش راضی بودیم
اضافه کردن نظر