كيك ليمويي
مواد اوليه
تخم مرغ= سه عدد
شکر= یک و نیم پیمانه
روغن مایع= یک پیمانه
پوست رنده شده لیموترش= دو قاشق چایخوری
آب لیموترش= 1 4 پیمانه
بیکینگ پودر= یک و نیم قاشق چایخوری
شیر =نصف پیمانه
آرد= سه پیمانه
طرز تهیه
تخم مرغ ها را به همراه شکر حدود پنج دقیقه به هم می زنیم سپس به آن روغن مایع و شیر را اضافه می کنیم بعد از مخلوط شدن پوست رنده شده لیمو و آب لیموترش را می ریزیم و در نهایت آرد مخلوط شده با بیکینگ پودر را کم کم اضافه می کنیم، مایه حاصله را درون قالب ریخته و در فر با حرارت 170 درجه سانتیگراد قرار می دهیم به مدت زمان 30دقیقه اين كيك اصلا ترش نيست و پر از عطر ليمو هست
براي رنگ داخل كيك در صورت تمايل ميتونيد از مقدار خيلي كم رنگ ليمويي استفاده كنيد
سس ليمويي
در یک ظرف ۱ عدد آب لیمو و مقداري شکر ریخته و با میکسر هم میزنیم سپس یکی دو قاشق هم خامه می ریزیم کیک رااز قالب خارج کرده و رویش از این سس لیمویی می ریزیم وبا حلقه های لیمو ترش تزئیین می کنیم
آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی
اضافه کردن نظر