لوکوم انگور
موادلازم
آب انگور سیاه ۲لیوان دسته دار فرانسوی
شکر ۸۵گرم
نشاسته گل ۵۰گرم(یا نشاسته گندم همونی که دونه درشته پودرش کنید واستفاده کنید)
کره ۱۷گرم
وانیل ۱ ۲ق چ
پودر نارگیل به میزان لازم
آب انگور،شکر،پودر نشاسته را باهم خوب مخلوط کنید،روی حرارت ملایم بزارید،مدام هم بزنید تا بجوشه و به غلظت برسه وانیل وکره رو اضافه کنید ومخلوط کنید
از رو حرارت بردارید در دمای محیط ۲۰ دقیقه زمان بدید تا کمی خنک شه ودر این فاصله باید زود زود هم بزنید رویه نگیره
لیوانهای باریک وبلندی انتخاب کنید (قطر دهنه وته لیوان یکی باشه)داخل لیوانها را با آب خیس کنید ومایه را داخلش بریزید وبزارید تو یخچال تا ببنده
داخل ظرفی پودر نارگیل بریزید،با دست لبه های لیوان را آزاد کنید وتکون بدید راحت از لیوان خارج میشه تو پودر نارگیل بغلتونید وبرش بزنید خوب آغشته ب پودر نارگیل کنید ونوش جان
نکات
دسر قبلی پودینگ انگور بود که داخلش پودر نشاسته ذرت استفاده کردیم الان براتون سوال پیش میاد خب چه فرقی باهم دارن؟پودر نشاسته ذرت برای دسرها استفاده میشه چون لطافت بیشتری به دسر میده ولی پودر نشاسته گل منسجمتره وبافت دسر رو سفتتر میکنه
برای هم
اضافه کردن نظر