میرزا قاسمی
برای میرزا قاسمی بادمجونها رو کبابی کرده زیر آب سرد پوستشونو جدا می کنیم و با گوشت کوب، خوب له کرده میذارم کنار ، سیر رو خرد می کنیم با زردچوبه سرخ می کنیم دوتا گوجه رو رنده ویا ریز خرد کرده و میذارم آبش تبخیر بشه و باروغن تفتش میدم میرزا قاسمی گوجه اش نباید اونقدر زیاد باشه که به قرمزی بزنه عزیزانی هم هستن که میرزا قاسمی رو با گوجه زیاد دوست دارن و حتی رب گوجه هم توی این خورشت استفاده می کنن خب میرزا قاسمی صد البته با گوجه فرنگی خوشمزه تره و اینکه مزه بادمجون باید بر گوجه غالب باشه سیر سرخ شده رو بهش اضافه می کنم نمک فلفل سیاه یا قرمز بهش میزنم و بادمجون کبابی رو بهش اضافه می کنم بادمجون باید حسابی هم بخوره تا همراه گوجه و سیر خوب سرخ بشه وته نگیره و زمانی که دیگه به کف ماهی تابه نچسبه و براحتی توی روغن هم بخوره یعنی دیگه آمادست میتونیم تخم مرغ رو جدا سرخ کنیم و تکه تکه کنیم و به خورشت اضافه کنیم یا هم میتونیم توی خورشت بشکنیم و هم بزنیم
آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی
اضافه کردن نظر