نخودچی بازاری
اینم یه دستور نخودچی با آرد برنج که بسیار خوشمزس وتوی دهن آب میشه منکه بهش میگم نخودچی بازاری چون چندبار از بازار تهیه وتست کردم متوجه شدم بعضیا درشون از آرد برنج هم استفاده شده بنا بر این دست به کار شدم و امتحان کردم واقعا عالی بود
2لیوان پودر قند
1 لیوان روغن جامد ذوب شده در دمای محیط (اگه نصفش کره باشه بافت بهتری خواهیم داشت)
1ونیم لیوان آرد نخودچی
1ونیم لیوان آرد سفید
⅔لیوان آرد برنج
(یک لیوان همون یک پیمانه دقیق )
هل سائیده شده و زعفرون و این چیزا هم نزاشتم
اول روغن+شکر با همزن برقی اونقد بزنیـــد تا جونش دراد
بعد مواد خشک رو بهش اضافه کنید و مواد رو ورز بدید
خانما مواد به سختی به حالت خمیری درمیاد واسه همین زیاد ورز بدید
این خمیر نیاز به استراحت نداره بلافاصله میتونین قالب بزنین و وارد فر کنید
دمای فر ۱۷۵ درجه
به مدت ۷الی ۱۵دقیقه (به فرتون بستگی داره)
تا خنک نشده هم دست نزنید پودر میشه نوش جون
راستی برای اینکه دونه های شکر حس نشه پودر قند رو از الک حریر رد کنید
شیرینی نخودچی
نخودچی
اضافه کردن نظر