پاناکوتا انار
️ ️ ️
لایه پاناکوتا
شیر نارگیل 1 بسته
عسل 1 ق غ
عصاره وانیل 1 2 ق چ
پودر ژلاتین 1 5 ق چ
آب 2 ق غ
لایه ژله
آب داغ 1 4 پیمانه
پودر ژلاتین 1 5 ق چ
آب انار 1 2 پیمانه
دانه انار برای تزیین
برای لایه پاناکوتا آب و ژلاتین را در ظرفی برای 5 دقیقه ریخته در ظرف دیگری شیر نارگیل و عسل را روی حرارت متوسط گذاشته هم بزنید تا عسل حل شود حرارت را کم کنید وانیل و ژلاتین را اضافه کرده هم بزنید تا کاملا حل شود پاناکوتاها را در ظرف ریخته در یخچال گذاشته تا ببندد
برای لایه انار آب داغ و ژلاتین را مخلوط کرده آب انار را اضافه کنید کاملا مخلوط کرده بعد از خنک شدن روی لایه پاناکوتا ریخته در یخچال گذاشته تا ببندد با دانه های انار تزیین کنید
اضافه کردن نظر