پای سیب
مواد لازم
آرد ۴ ۵ تا ۶ پیمانه
ماست ۱ پیمانه
کره آب شده ۱ پیمانه
پودر قند ۱ تا ۱ ۵ پیمانه
وانیل ۱ ۸ ق چ
بیکینگ پودر ۱ ق چ
تخم مرغ ۲ عدد
مواد فیلینگ دو عدد سیب رنده شده، یک قاشق پودر قند و دارچین طرز تهیه
کره و پودر قند را با همزن میزنیم تا سبک و روشن شود، تخم مرغ و وانیل را اضافه میکنیم، بعد هم ماست رو، در آخر آرد را کم کم به مایه اضافه میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد کف قالب تارت رو با کره چرب میکنیم و ۲ ۳ خمیر پای رو داخل ظرف باز میکنیم، مواد فیلینگ رو روی آن ریخته با بقیه خمیر روی فیلینگ رو بصورت نوارهای باریک می پوشانیم، روی نوارها رو با زرده تخم مرغ و کمی روغن مایع رومال میزنیم و در فر ۱۶۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه میپزیم
اضافه کردن نظر