پفیلا خانگی با طعم کچاپ
روغن یک ق م ذرت چهار ق غ نمک دو ق چ کچاپ دو ق غ (اگر دوست دارین یک ق چ فلفل و دو ق چ پودر سیر هم اضافه کنید )
ابتدا روغن و نمک و فلفل رو با ذرت مخلوط میکنیم و روی شعله بزرگ با حرارت ملایم میزلریم اول خوب هممیزنیم تا ذرت به روغن آغشته بشه و خوب داغ بشه وقتی حسابی داغ شدن در قابلمه رو بزارین حالا شعله رو خیلی زیاد کنید مرتب از روی شعله بردارین و با دستگیره قابلمه رو خوب تکون بدین دوباره پنج شش ثانیه روی حرارت بزارین باز از روی حرارت بردارین و خوب تکون بدین کم کم ذرت ها شروع میکنن به شکفتن تو این زمان حرارت رو کم کنید و باز چند ثانیه روی حرارت بزارید و چند ثانیه بردارین تا تمام ذرتها پف کنند بعد خاموش کنید و درش رو بردارین
کچاب رو داخل یک تابه بریزین روی حرارت بزارین خوب داغ بشه بعد کم کم تا پفیلا داغ روی پفیلا بریزید و خوب مخلوط کنید هردوباید داغ باشن و ترکیب بشن بعد که کامل مخلوط کردین دوباره روی حرارت بزارین و باشعله ملایم هم بزنید تو این مرحله می تونید پودر سیر رو هم اضافه کنید
اضافه کردن نظر