پودینگ شیره انگور
1 لیتر شیر
1 تخم مرغ
2 قاشق سوپ خوری آرد
2 قاشق سوپ خوری نشاسته ذرت
حدود 3 4 پیمانه شکر یا کمتر چون شیره انگور داره
1 2 پیمانه شیره انگور
1 قاشق سوپ خوری کره
آرد رو تفت بدین تا خامیش بره، از روی حرارت بردارید و نشاسته، شیره انگور و شکر رو اضافه کنین و مخلوط کنین، شیر رو کم کم اضافه کنین و هم بزنین تا همه چی حل شه، تخم مرغ هم اضافه کنین و مخلوط کنین، بعد بزارین روی حرارت و بپزین و مدام هم بزنین تا غلیظ شه، بعد حرارت رو کم کنین و 3 4 دقیقه دیگه با هم زدن بپزین، بعد از روی حرارت بردارید و کره رو اضافه کنین و مخلوط کنین تا حل شه یا همونجور سرو کنین و یا بزارین یخچال تا سفت شه بعد
اضافه کردن نظر