چیز کیک هندوانه ای
اول از همه یک کیک اسفنجی تهیه بفرمایید با رنگ سبز
بعد اجازه بدید تا خنک بشه بعد خیلی اروم وبا احتیاط وسط کیک رو با چاقو اره ای خالی کنید طوری که یک سانت از دیواره ویک یا دوسانت از کف باقی بمونه
بعد 100گرم پنیر خامه ای 100گرم خامه 50گرم پودر قند رو با هم مخلوط کنید با کمی وانیل وبعد دو قاشق پودر ژلاتین رو تو نصف استکان اب سرد مخلوط کنید وروی حرارت کتری حل کنید وبه وسرد که شد به مواد پنیری اضافه کنید وبا مخلوط کن خوب بزنید وبریزید داخل کیک تا نیمی از کیک پر بشه
بعد بزارید داخل یخچال تا ببنده تو این مدل یک ژله هندوانه با یک ونیم لیوان اب جوش حل کنید وبزاریدتا خوب خوب سرد بشه بعد به کیک اضافه کنید
اضافه کردن نظر